Bg.vemoherb.com

Bg.vemoherb.com
14% cashback
0 coupons
No reviews
Bg.vemoherb.com

Ядрото на ВемоХерб® се състои от хора, които са дълбоко убедени, че:

  • добрата физическа форма и show more »

  • здравето е ДАР от природата и този дар е естествен

  • човешкият организъм има всички необходими дадености да се поддържа в отлична спортна и здравословна форма, а ние само трябва да му помагаме.

Производственият процес е структуриран и организиран в две производствени бази - едната за производство на суровини, намираща се в град Кнежа, Северозападен регион на България и друга - както за суровини, така и за стандартизация, хомогенизация и опаковка на крайните продукти, разположена в гр. София.. Фирмата разполага със специализиран персонал и изявени консултанти с дългогодишен опит, което обезпечава производствената, контролната и научно-развойната дейност.

Затварянето на производствения цикъл, от производството на билковите екстракти до крайните продукти ни позволява да упражняваме цялостен технологичен и аналитичен контрол, както и да минимизираме производствените разходи на крайния продукт, като по този начин гарантираме възможно най-високо качество за нашите клиенти и същевременно с това сме в състояние да го предложим на сравнително конкурентни за българския пазар цени.

 
Only for users from:
Bulgaria

vemoherb, vemo herb, вемохерб, вемо херб, билки, tribulus,

Statistics

Coupons:0
Reviews:0
Favourites:0
Date Added:02 Feb 2018

Cashback Calculator

spend cashback
$100 $14
$500 $70
$1000 $140

Bg.vemoherb.com Reviews

No reviews yet. Be the first to write a review!

You might also like


For Elyse
5% cashback
floraexpress.ru
$2 cashback
daytimer.com
3% cashback
lamonza.ro
4% cashback