Furnitureclinics.bg

Furnitureclinics.bg
8% cashback
0 coupons
No reviews
Furnitureclinics.bg

Грижа за кожата - Почистване, Освежаване, Боядисване и ремонт на кожа 

Секцията за грижа за кожата съдържа широка show more »

Почистващи и защитни средства за кожа: Ние произвеждаме широка гама от специфични продукти за почистване на кожа, подходящи за почистване на всички видове кожа, включително анилин и пул-ап, плюс нашата Leather Ultra Clean, който се използва за много мръсни и захабени кожи. Нашият кондиционер за кожа ще върне аромата на кожа и ще подхрани вашата кожа, предотвратявайки изсушаването или напукването. Освен това, нашият крем за защита на кожата отблъсква петна и предпазва кожата от износване, надраскване и избледняване. Продуктите ни за грижа за кожата могат да се използват като почистващо средство за анилинова кожа и като протектор за анилинова кожа.

Премахване на мастило и петна: Нашият комплект за отстраняване на мастилени петна от химикалка се справя чудесно с всякакви петна от химикалка, писалка и маркер. Докато нашият препарат за отстраняване на петна премахва боя от кожа и много други петна. Ние също така произвеждаме обезмаслител за премахване на мазнини и масло от кожа.

Багрила, бои и балсами за кожа: Балсамът за възстановяване на кожата възстановява цвета на избледнели и износени кожени артикули, което го прави идеален за възстановяване на коженото канапе, ремонт на кожени седалки и като цяло възстановява цвета на изцапаните, надраскани и повредени кожи.

Използвайте нашата система за боядисване на водна основа (кожена боя), за да боядисате всички видове кожа, отлична за интериора на автомобила и мебелите, можете да възстановите или промените цвета на всички кожени артикули. Нашите комплекти са износоустойчиви и дълготрайни, същите се използват при производството на кожа.

Нашият лак за кожа, ще защити кожата за дълги години. Той е лесен за употреба и решава всички проблеми, свързани с износването на коженото покритие.

Ремонт на кожи: Използвайте комплекта за кожени ремонти, за да ремонтирате разкъсвания, надирания, изгаряния, дупки, рязане и драскотини в кожа. Получавате филър за кожа, лепило за кожа, кожен пластир и инструкции, които ви показват как да фиксирате кожата.

Също така произвеждаме специален комплект за боядисване, който ще реши често срещани проблеми, като например драскотини за котки, издрасквания и специфични области на загуба на цвят, причинени от разливане на лакочистители, разпръскване на ароматизатори и други подобни. Нашите комплекти за кожа могат да бъдат използвани за ремонт на кожени дивани, автосалони, ремонт на кожени якета и за ремонт на всички други кожени изделия.

Защита на кожата: За ежедневна защита използвайте нашия защитен крем за кожа, за да отблъснете петна и да предпазите кожата от износване, надраскване и топлина. Ако цветът започне да избледнява или леко, или драстично използвайте нашите професионални кожени покрития, за да запечатате кожата си, предотвратявайки загубата на цветове и повреда.

Аромат за кожа: За да възстановите миризмата на кожа, използвайте нашият ароматизиращ спрей за кожа. За целогодишен луксозен кожен мирис, защо да не опитате нашия аромат в колата или нашия ароматизиращ гел в дома.

 
Only for users from:
Bulgaria

кожа, текстил, дърво, матраци, сервизни услуги, специални офертин, почистване на дърво, почистване на кожа,

Statistics

Coupons:0
Reviews:0
Favourites:0
Date Added:02 Feb 2018

Cashback Calculator

spend cashback
$100 $8
$500 $40
$1000 $80

Furnitureclinics.bg Reviews

No reviews yet. Be the first to write a review!

You might also like


luxuriante.ro
4.5% cashback
parter.ru
2% cashback
Vsichkiuslugi.bg
$0.30 cashback
vannabelt.com
5% cashback