Smartdevices.bg

Smartdevices.bg
4% cashback
0 coupons
No reviews
Smartdevices.bg

Умен дом (Smart Home)- SmartDeviceS.bg/SmartDevicesS.com е show more »

Смарт аксесоари и Bluetooth устройства

Предлагаме интересни и модерни смарт (smart) аксесоари за мобилни телефони – качествени самозалепващи се (sticky antigravity) калъфи за мобилни телефони, малки и удобни блутут (Bluetooth) напълно безжични (wireless) слушалки, подходящи за спорт, фитнес, бягане, хендсфри (handsfree) слушалки, тракери против изгубване на ценни вещи и ключове, външни леки, мощни и преносими батерии за мобилни хора, изключително здрави и качествени кабели, магнитни конектори за зареждане на смартфони и много други полезни джаджи.

Smart Devicess: нашата цел

Ние следим най-новите разработки в Kickstarter и Indiegogo, получили доверие и финансиране от хиляди привърженици на новите технологии. Избираме най-надеждните и приложими продукти за максимално удовлетворение и удобство на клиентите. Вярваме, че всеки трябва да има възможност да се възползва от улесненията, предлагани от умните високотехнологични устройства и се стремим да получите най-доброто – обслужване, качествени продукти, удовлетворение от използването им.

Смарт устройства – онлайн магазин. Доставка

Поръчката на смарт продукти от електронния магазин е лесна и интуитивна. Добавете в кошницата си желаните „умни“ артикули и следвайте стъпките напред до финализиране на поръчката. Сайтът е защитен със ssl certificate от висок клас, за да защити неприкосновеността на личните Ви данни и електронното плащане. Ние работим само с проверени платежни системи и куриери, на които можете да платите и при доставка.

Умни устройства новини

Следете нашият блог и Facebook страница за да научите новостите в дигиталния технологичен свят. Регистрирайте се за да получавате новини и промоции на нашите смарт (smart) уреди и устройства. Те могат да бъдат и идеален подаърк за близки и колеги по различни поводи.

 
Only for users from:
Bulgaria

Умен Дом, Автоматизация на дома, Видео, Аксесоари за мобилни устройства, PC, Безжични слушалки, Калъфи за смартфони, Жични слушалки, Промо Ком

Statistics

Coupons:0
Reviews:0
Favourites:0
Date Added:02 Feb 2018

Cashback Calculator

spend cashback
$100 $4
$500 $20
$1000 $40

Smartdevices.bg Reviews

No reviews yet. Be the first to write a review!

You might also like


fight space
4% cashback
frenza.ru
6% cashback
Lakestone
7.5% cashback
ReveBoutique.com
3% cashback