Vitania.bg

Vitania.bg
3% cashback
0 coupons
No reviews
Vitania.bg

„Аптеки Витания” е верига аптеки, функциониращи на територията на гр.София, създадена и ръководена от маг.фармацевт Велизар Руженов. Над 3000 клиента show more »

Защо да изберете нас:
  1. Доволните клиенти са нашата цел. „Защото, тук пазарувам с удоволствие”е мотото на аптеки Витания.
  2. Превъзходното съотношение между цени и компетентни консултации определя позицията ни на пазара.
  3. При нас работят квалифицирани магистър фармацевти и помощник фармацевти.
  4. Ключова роля в нашата фирма са честност и респект в подхода към клиенти, служители и партньори. Защото само заедно можем да постигнем целите си.
  5. Задължителна точност и коректност
  6. Бързи решения и ясен начин на работа осигуряват нашия успех.

Забързаният начин на живот, липсата на достатъчно време и все по-широкото приложение на Интернет, ни подтикна за ваше удобство и улеснение, да създадем онлайн аптека.

Целта е да се осигурят евтини и качествени продукти на всеки, който има достъп до интернет и да доставим тези продукти до Вашата врата.

Благодарение на интернет и този сайт, вие ще се възползвате до 90% намаление от цената на много добре познати продукти, които сте видели в местната аптека.

Vitania.bg предлага разнообразие от продукти: лекарства продавани без рецепта, витамини, хранителни добавки, продукти за сексуално благополучие и семейно планиране, парфюми и козметични продукти, тоалетни принадлежности, електрически уреди и продукти за грижата на вашето бебе. Услугата се контролира от напълно квалифицирани фармацевти, които са на разположение, за да обсъдят симптомите и въпросите по даден медицински проблем в пълна поверителност, чрез имейл или телефон разговор.

Сайтът ни е лицензиран за продажба на лекарства, изписвани без рецепта, хомеопатия, хранителни добавки, козметика, билки, диетични храни и  други с лиценз /разрешително/ 4007 от Министерство на здравеопазването.

Нашият сайт е изцяло регламентиран и одобрен от Държавните органи в Република България и напълно се придържа към стандартите, определени от Добрата Фармацевтична Практика. Ние сме също така и членове на Български Фармацевтичен Съюз (БФС).

Екипът на Vitania.bg е разработил уникален способ (начин) , който позволява на фармацевтите да проверят годността на лекарство за даден пациент, като му гарантират сигурна доставка. Всяка поръчка се проверява и можем да зададем допълнително въпроси, ако забележим, че клиентът е поръчал големи количества медикаменти. Нашите фармацевти си запазва правото да откажат лечение, ако почувстват, чес продуктите може да се злоупотреби или ако има риск за безопасността на пациента. Ние спазваме насоките от Добрата Фармацевтична Практика за начина на действие при такива ситуации.

 
Only for users from:
Bulgaria

Маски, балсами, Бои, оцветители за коса, Шампоани, Стилизиращи продукти, Подхранващи лосиони и ампули, Лекарства, Хомеопатични лекарствени

Statistics

Coupons:0
Reviews:0
Favourites:0
Date Added:01 Feb 2018

Cashback Calculator

spend cashback
$100 $3
$500 $15
$1000 $30

Vitania.bg Reviews

No reviews yet. Be the first to write a review!

You might also like


Miramall
1.9% cashback
Aloha.bg
13% cashback
For Elyse
5% cashback
Nichiduta.ro
3% cashback