itarena.ro

itarena.ro
1% cashback
0 coupons
No reviews
itarena.ro

Infiintata in 2002, Computer Media Zone s-a dedicat de la bun inceput serviciilor si produselor din domeniul IT&C, ulterior, incepand cu anul 2008, compania s-a axat pe comertul electronic prin intermediul site-ului itarena.ro

Am ajuns la un numar de peste 40.000 produse show more »

Suntem parteneri certificati atat de HP cat si de Lexmark pentru serviciile de Manage Print Services (MPS), avand expertiza si experienta necesara pentru implementarea la nivel national al acestor tipuri de servicii.

An de an crestem cifra de afaceri a companiei, dar cel mai important lucru, creste increderea clientilor in produsele si serviciile oferite de compania nostra. Avem anual peste 75.000 comenzi onorate si un numar de peste 30.000 clienti activi.

Folosim sisteme de securitate dintre cele mai bune pentru siguranta si securitatea informatiilor si a datelor pe care le procesam in timpul inregistrarii comenzilor.

Chiar daca nu suntem priviti in acest moment un jucator important in comertul electronic, depunem toate eforturile pentru a ajunge in perioada urmatoare in topul preferintelor dumneavoastra.

Computer Media Zone colaboreaza permanent cu numeroase companii din sfera sa de activitate, in vederea stabilirii de parteneriate viabile si a gasirii celor mai bune solutii pentru utilizatorii finali.

 
Only for users from:
Romania

Notebook, Tableta, Telefoane, Accesorii, Componente, Periferice, Calculatoare, Servere, UPS Foto, Video, Multimedia, Televizoare, Monitoare, Imprimante, Scanner, Fax,

Statistics

Coupons:0
Reviews:0
Favourites:0
Date Added:21 Feb 2018

Cashback Calculator

spend cashback
$100 $1
$500 $5
$1000 $10

itarena.ro Reviews

No reviews yet. Be the first to write a review!

You might also like


redcube.ru
5% cashback
Playtoday
7% cashback
VICHY
6% cashback
pet-online.ru
5% cashback