nailshop.ro

nailshop.ro
6% cashback
0 coupons
No reviews
nailshop.ro

Dincolo de magazinul online de produse profesionale pentru unghii false, manichiura si pedichiura. Nailshop reprezinta un concept inovativ.

Cu o experienta de mai bine de 10 ani in domeniu, ne-am propus sa-ti oferim, dincolo de produse, o stare de spirit speciala, un sentiment de show more »


Credem in calitate dar si in varietate, motiv pentru care ti-am pregatit o paleta larga, site-ul nostru beneficiind in acest moment de un stoc ce depaseste 5900 de produse! De la geluri la lacuri, tipsuri, vopsele acrylice, seturi complete pentru manichiura, accesorii unicat si pana la kit-uri profesionale complete pentru aplicat unghii false si produse speciale pentru nail art, le avem pe toate si ti le punem cu drag la dispozitie!

Incercam sa fim cat mai aproape de tine la fel cum incercam sa fim aproape de fiecare iubitoare de frumos, motiv pentru care intretinem si un blog in cadrul caruia iti prezentam cele mai noi tendinte din domeniu, te tinem la curent cu cursurile si seminariile pe care le sustinem si in care iti facilitam regulat sesiuni de nail art step by step pentru a te ajuta sa te perfectionezi in domeniu simplu si rapid, din confortul propriei locuinte. Te poti convinge singura, aruncand o privire aici: http://www.nailshop.ro/blog.

Organizam de asemenea concursuri cu premii substantiale, incercand sa construim si sa consolidam o comunitate trainica in timp, din care iti multumim ca faci parte! 

De mai bine de 10 ani suntem mult mai mult decat un magazin. De mai bine de 10 ani esti mult mai mult decat un client!
 
Only for users from:
Romania

Ultra Violet, Culoarea Anului, Kituri pentru aplicat unghii false, Geluri, UV, Oja semipermanenta, Acryl, Prafuri de portelan, Pensule, Sabloane, Tipsuri, Pile, Lampi, UV si Led, Produse personalizate, Pile electrice, Freze si capete pentru pile electrice

Statistics

Coupons:0
Reviews:0
Favourites:0
Date Added:21 Feb 2018

Cashback Calculator

spend cashback
$100 $6
$500 $30
$1000 $60

nailshop.ro Reviews

No reviews yet. Be the first to write a review!

You might also like


Dirox
7% cashback
elize.ru
3.8% cashback
onore.ro
6% cashback
consul.ru
5% cashback