soundcreation.ro

soundcreation.ro
5% cashback
0 coupons
No reviews
soundcreation.ro

SoundCreation este marca companiei SC Media Crusher SRL din Timișoara, importator - distribuitor al următoarelor mărci de tehnică audio și instrumente muzicale în Romania: echipamente de studio Focusrite, controlere MIDI si echipamente de DJ Novation, show more »

 

Pentru a încerca și testa instrumente muzicale și echipamente audio vă invitam la magazinele noastre din Timișoara sau Oradea unde vă punem la dispoziție o gamă largă de produse de tehnică de studio, echipamente pentru muzică electronică, sisteme de sonorizare. Vă oferim o serie de monitoare de studio, care se pot testa comparativ, echipamente pentru DJ, sintetizatoare, claviaturi MIDI, microfoane, plăci audio, sisteme de izolare fonică, amplificatoare de chitară, chitare și multe altele.

 

Soundcreation este mai mult decat un magazin: este un grup unit de oameni pasionați de muzică, sunete, echipamente de studio și instrumentele muzicale. Ne face plăcere să colaborăm cu artiștii care formează cultura și creează noi comunități. Ne inspiră să vedem de la an la an cum evoluează educația și spiritul civic în țara noastră.

 
Only for users from:
Romania

Chitare, Piane, Clape, Studio, Sonorizare, Microfoane, DJ, Orchestră, Tobe, Tradiționale, Lumini, Scene, Căști, audio, HiFi, Accesorii, PROMOȚII,

Statistics

Coupons:0
Reviews:0
Favourites:0
Date Added:21 Feb 2018

Cashback Calculator

spend cashback
$100 $5
$500 $25
$1000 $50

soundcreation.ro Reviews

No reviews yet. Be the first to write a review!

You might also like


PureVPN.com
18% cashback
zales.com
2% cashback
HotspotShield.com INT
10% cashback
Bg.vemoherb.com
14% cashback