provident.ro

provident.ro
$2 cashback
0 coupons
No reviews
provident.ro

Provident, o companie britanică

Fondată în anul 2006, Provident Financial România este o instituţie financiară nebancară, înregistrată în Registrul General al Băncii Naţionale a show more »

Provident este prima instituție financiară care a lansat în România împrumutul la domiciliu, pe baza unui model de afaceri cu o istorie de aproape 140 de ani. De atunci, compania a devenit cunoscută în întreaga țară pentru rapiditate în acordarea creditului, transparenţă în prezentarea tuturor costurilor şi corectitudine în respectarea angajamentelor.

Provident în lume

Provident este parte a Grupului britanic International Personal Finance (IPF), lider internaţional în furnizarea de credite de consum la domiciliu, cu activităţi în 9 ţări din Europa, în Mexic şi Australia. IPF este listat la Bursa din Londra şi are peste 2,3 milioane de clienţi şi 7.000 de angajați care lucrează împreună cu aproximativ 25.000 de agenţi în cinci ţări, pe două continente. 

 

Operațiunile internaționale sunt  sprijinite de o echipă centrală bazată în sediul grupului International Personal Finance (IPF), în Marea Britanie. Această entitate are responsibilitatea de a se asigura că piețele Provident au la dispoziție infrastructura corectă pentru a pune în aplicare strategia de creștere a grupului IPF. Operațiunile din Marea Britanie sunt conduse de directorul nostru general, Gerard Ryan, cu sprijinul directorilor funcționali din cadrul grupului IPF și a echipelor lor extinse.

 
Only for users from:
Romania

Împrumutul Provident, Gestionarea la domiciliu a împrumutului, Împrumutul standard, Împrumutul STAR, Investeşte cu un împrumut ușor de luat, ușor de dus, Promoţii, Creditare Responsabilă, Dincolo de împrumut,

Statistics

Coupons:0
Reviews:0
Favourites:0
Date Added:21 Feb 2018

provident.ro Reviews

No reviews yet. Be the first to write a review!

You might also like


esh-derevenskoe.ru
7.5% cashback
TV's Toy Box
6% cashback
1click.ru
3.3% cashback
Sultanna Frantsuzova
7% cashback