mayie.ro

mayie.ro
5% cashback
0 coupons
No reviews
mayie.ro

Cosmeticele Mayie sunt fabricate cu strictețe doar din ingrediente naturale, din respect pentru natură și pentru pielea clientilor. Pentru ca uleiul de lavandă Mayie sta la baza tuturor produselor, am ales să-l obtinem integral. Noi din plantele noastre.

La show more »

Atenția la calitate continuă apoi în distilerie unde aducem flori de lavandă proaspăt recoltate din câmp și le transformăm într-un ulei de lavandă superior. Secretul uleiului de lavandă Mayie este dat de controlul foarte strict al procesului de producție. Începând cu apa proaspătă folosită la distilare și până la picăturile aromate de ulei esențial de lavandă, totul este 100% natural, nealterat, nediluat, fară solvenți sau aditivi și perfect potrivit pentru uz extern si intern.

Pentru clientii nostri, păstrăm aroma intensă și nuanțele profunde ale uleiului nostru de lavandă numai în sticlă de calitate, omologată pentru utilizare alimentară. Atunci când coletul va ajunge la destinație, te vei bucura de aceleași senzații de care ne bucurăm și noi în fiecare zi.

 
Only for users from:
Romania

Ten sensibil, Ten gras, Tes uscat, Tonic, Uleiuri esentiale, Ulei esential de lavanda, Ulei esential de Melissa, Mai multe, Hidrolate, Hidrolat de lavanda, Hidrolat de melissa, Hidrolat de menta, Mai multe, Aromaterapie,

Statistics

Coupons:0
Reviews:0
Favourites:0
Date Added:11 Feb 2018

Cashback Calculator

spend cashback
$100 $5
$500 $25
$1000 $50

mayie.ro Reviews

No reviews yet. Be the first to write a review!

You might also like


meleon.ru
5.5% cashback
24k.ua
4% cashback
Papara.ru
4% cashback
coolauto
3.9% cashback