evo.ro

evo.ro
6% cashback
0 coupons
No reviews
evo.ro

www.evo.ro un website de top in domeniul cumparaturilor on-line. Oferim o gama diversa de produse de calitate inalta, la preturi deosebit de avantajoase.

Ca o garantie a calitatii oferim posibilitatea returnarii produselor indiferent motiv (aspect, culoare, miros, ambalaj, show more »

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Daca sunteti nemultumit de un produs, il puteti returna in termen de 10 zile lucratoare. In acest caz, produsul va trebui returnat in starea initiala (inclusiv in ambalajul original), iar pentru returnare va trebui sa fie suportat costul transportului, de catre client; rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 30 de zile de la retur. Aceste dispozitii se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta. Clientul nu are dreptul sa opteze decat o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000. In cazul returnarii/inlocuirii produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client. In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, etc.). Persoanele care, din motive independente de respectare a obligatiilor din partea magazinului, refuza sau nu preiau coletul trimis prin Posta Romana/ firma de curierat vor fi inregistrate intr-o baza de date, speciala. Daca se doreste o colaborare ulterioara, vor trebui sa plateasca cheltuielile de livrare si returnare a coletului precedent, impreuna cu noua suma datorata, in avans, prin transfer bancar. In cazul nepreluarii unei comenzi disponibile pentru ridicare personala, nu se vor onora comenzi ulterioare.

 
Only for users from:
Romania

Nou, Machiaj, Unghii, Pensule si accesorii, Ingrijire, Accesorii, Reduceri, make up,

Statistics

Coupons:0
Reviews:0
Favourites:0
Date Added:11 Feb 2018

Cashback Calculator

spend cashback
$100 $6
$500 $30
$1000 $60

evo.ro Reviews

No reviews yet. Be the first to write a review!

You might also like


hoegl.ru
3.5% cashback
soundcreation.ro
5% cashback
Chiquedoll.com
7% cashback
Dogeat.ru
3% cashback