oaierless.ro

oaierless.ro
3% cashback
0 coupons
No reviews
oaierless.ro

Lucram in telecom si wireless de peste 11 ani. Suntem o echipa misto, o gasca frumoasa. Ne-au trecut prin ograda proiecte mari si foarte mari, dar nu ne-am dat la o parte nici de la a consilia si ajuta micile companii sau chiar oameni care si-au dorit sa aiba acces la tehnologii performante sau show more »

Inainte de toate asta suntem. O companie cu performante in domeniul wireless, cu oameni dedicati si la curent cu toate noutatile din domeniu.

De ceva vreme in marea noastra familie de pastori WiFi si-a facut loc si o oaie isteata, mare iubitoare de inovatie si tehnologie wireless. I-am spus, simplu, oaierless si i-am dedicat si prezentul site. Aducem aici, la preturi bune, tot ce inseamna tehnologie wireless: AP-uri, routere, sisteme smart home, dar si gadgeturi si alte device-uri care la un moment dat va vor face trebuinta.

Dar asta nu e tot.

Suntem aici, la dispozitia ta, cu sfaturi, idei, dar si cu o gama completa de servicii in domeniul wireless. Ai nevoie acasa, la birou sau in afacerea ta de tehnologie wireless bine pusa la punct? Apeleaza la noi si impreuna cu oaia din sigla iti vom face nu doar o buna oferta, ci si o integrare full a ideilor tale intr-un sistem wireless nemaivazut.

Tot ce facem are la baza cunostinte acumulate in ani si sute de proiecte. Suntem ajutati de cele mai moderne tooluri, investim constant in tehnologie si software dedicat acestui domeniu, asa ca putem aborda fara teama proiecte oricat de mari.

Serviciile oferite de oaierless, prin Net Shape, se refera la:

  • Proiectare wifi
  • Instalare wifi
  • Inchiriere wifi pentru evenimente

Magazinul oaierless.ro este in permanenta dezvoltare, integram coerent noi furnizori de tehnologii wireless. Daca esti reprezentantul unui producator/distribuitor de produse wireless de calitate si vrei sa te ajutam in promovarea lor, da-ne un semn.

 
Only for users from:
Romania

Wireless, Retelistica, Smart home, Gadget, Periferice, Print & Scan, Pachete Business,

Statistics

Coupons:0
Reviews:0
Favourites:0
Date Added:11 Feb 2018

Cashback Calculator

spend cashback
$100 $3
$500 $15
$1000 $30

oaierless.ro Reviews

No reviews yet. Be the first to write a review!

You might also like


webmoney.travel
2% cashback
clockshop.ru
4.5% cashback
Monastirev-Монастырев
4% cashback
Huawei
1.5% cashback