extractdeplante.ro

extractdeplante.ro
11% cashback
0 coupons
No reviews
extractdeplante.ro

Life Nutrition a studiat ani de zile puterile vindecatoare dovedite inca din antichitate de Mursalitsa , o planta silvestra din regiunea Muntilor Rodopi cunoscuta in Bulgaria sub numele de "Mursalski show more »".

Toate suplimentele nutrititve produse sub sigla Life Nutrition si comercializate de Extract de Plante.ro au la baza extractul din aceasta planta minute a Balcanilor, iar prin tehnologia folosita in laboratoarele noastre din Bulgaria, am reusit sa pastram mai mult de 90% din micronutrientii sai benefici ca tu sa profiti la maxim de puterea magica a acestui cadou unic.

Denumita stiintific Sideritis Scardica, este un adevarat dar al naturii pentru o minte sanatoasa in corp sanatos cu proprietati unice de vindecare recunoscute in intreaga lume! 

Extractul de Mursalitsa este util in probleme respiratorii, calmeaza inflamatia si actioneaza ca un diuretic. Este cel mai bun aliat in lupta impotriva hipertensiunii arteriale, previne si trateaza afectiuni ale sistemului cardiovascular, boli de ficat, probleme cu tractul genito-urinar si de prostata. Previne dezvoltarea celulelor canceroase si reduce riscul de accident vascular cerebral si infarct miocardic. Imbunatateste potenta masculina, este indispensabil impotriva anemiei fortificand si tonificand intregul organism.

 
Only for users from:
Romania

Categorii produse, Suplimente nutritive, Produse naturiste de slabit, Produse naturiste potenta, Frumusete,

Statistics

Coupons:0
Reviews:0
Favourites:0
Date Added:10 Feb 2018

Cashback Calculator

spend cashback
$100 $11
$500 $55
$1000 $110

extractdeplante.ro Reviews

No reviews yet. Be the first to write a review!

You might also like


Playtoday
7% cashback
gettransfer.com
3.90% cashback
sentimente.ro
13% cashback
Xiaomi
2% cashback