okasig.ro

okasig.ro
2% cashback
0 coupons
No reviews
okasig.ro

OkAsig.ro iti ofera cel mai rapid mod de calcul al pretului asigurarii tale, de comparatie intre ofertele disponibile si de intocmire a politei. Fie ca iti doresti asigurare obligatorie de raspundere civila auto RCA, asigurare de calatorie sau asigurare show more »

Pentru ca tu sa ai acces la cele mai bune oferte de asigurari, am dezvoltat parteneriate strategice cu cele mai importante societati de asigurari din Romania, printre care ASIROM, ERGO, CITY, EUROINS, OMNIASIG, ALLIANZ, UNIQA, GOTHAER, GENERALI, GARANTA.

De acasa ori de la birou, din Romania sau din strainatate, folosind laptopul sau telefonul mobil, afli pe loc cat o sa te coste asigurarea dorita si compari intre preturile afisate. In doar trei minute dupa ce platesti asigurarea online, prin intermediul platformei securizate euPlatesc.ro, primesti prin email, de la noi, asigurarea oficiala pe care o tiparesti daca doresti. Zilele urmatoare, curierul iti va aduce la usa polita asigurarii cumparate.

Credo Insurance, proprietarul platformei de asigurari OkAsig.ro, este un broker de asigurari cu experienta de peste 10 ani in furnizarea de produse de asigurare – fie online prin intermediul aplicatiei, fie offline cu ajutorul echipei de brokeri de asigurari. Valorile noastre definitorii sunt transparenta, onestitatea, claritatea si precizia.

Pentru a veni in intampinarea celor care nu-si doresc sa piarda timpul cu achizitionarea unei polite de asigurari, OKasig.ro a dezvoltat o platforma online functionala 7 zile din 7, 24 de ore din 24. Asigurarea achizitionata online devine activa cel mai devreme a doua zi, sau cand ai tu nevoie de ea – in limita a maximum 30 de zile de la momentul platii. Special pentru cei care detin un card de cumparaturi de la Banca Transilvania, Banca Comerciala Romana, AlphaBank sau BRD – Groupe Société Générale pot alege sa achite asigurarea OkAsig.ro in maximum 12 rate egale, fara dobanda. La achizitionarea asigurarii, atunci cand introduci datele de pe card, sistemul de plati va identifica faptul ca este vorba de un card de cumparaturi si iti va solicita sa introduci numarul dorit de rate.

 
Only for users from:
Romania

ASIGURARE OBLIGATORIE RCA, ASIGURARE LOCUINTA OBLIGATORIE PAD, ASIGURARE MEDICALA DE CALATORIE,

Statistics

Coupons:0
Reviews:0
Favourites:0
Date Added:10 Feb 2018

Cashback Calculator

spend cashback
$100 $2
$500 $10
$1000 $20

okasig.ro Reviews

No reviews yet. Be the first to write a review!

You might also like


batteryclerk.com
4% cashback
ebay.com
$5 cashback
Chiquedoll.com
7% cashback
SILVER MANIA
6% cashback