ddstepromania.ro

ddstepromania.ro
5% cashback
0 coupons
No reviews
ddstepromania.ro

DD Step a inceput ca si afacere de familie cu sediul in Budapesta (Ungaria), dedicata fabricarii de incaltaminte de calitate pentru bebelusi si copii, imbinand procesele manuale cu cea mai avansata tehnologie folosita in prezent in industria confectionarii de incaltaminte, acest brand fiind show more »

DD Step creaza incaltaminte care nu numai ca este la moda, confortabila si atragatoare, ci este si bine confectionata anatomic pentru picioarele copiilor, tinandu-se cont de faptul ca ei sunt in crestere si la varietatea de activitati zilnice prin care trec picioarele copiilor.

La DD Step, intelegem rolul pe care il joaca incaltamintea in confortul si sanatatea picioarelor copiilor dumneavostra. De aceea, specialistii in controlul calitatii solicita piei naturale moi si cu o textura excelenta, incaltamintea fiind potrivita chiar de la primi pasi ai bebelusului.

Toata incaltamintea DD Step este realizata din piele de vita de inalta calitate, astfel incat puteti gasi un model care sa se potriveasca nevoilor si stilului dvs. de viata. Pielea este aleasa in functie de grosimea optima, cu finisaje aplicate care sunt create special pentru incaltamintea de copii.

Talpile DD Step sunt realizate din cauciuc natural avand un nivelul ridicat de puritate ce asigura un grad redus de uzura a talpii. Talpa este usoara si foarte flexibila. Rezistenta pe care o ofera inseamna incaltaminte care dureaza mai mult. Se folosesc materiale de foarte buna calitate pentru toate partile componente ale incaltamintei iar talpa interioara care intra in contact direct cu talpa incaltamintei fiind din piele. Aceasta ofera piciorului o mai buna respiratie.

Bombeurile (varfurile) si calcaiele incaltamintei DD Step sunt intarite pentru a permite piciorului sa se dezvolte corect. Astfel, incaltamintea DD Step dureaza mai mult in timp.

Branţul (talpa interioară) de piele este în contact direct cu talpa încălţămintei, iar aceasta oferă piciorului o mai bună respiraţie, flexibilitate şi comfort în timpul mersului.

Incaltamintea de iarna este imblanita in interior pentru a asigura un confort termic sporit.

Incaltamintea DD Step este distribuita in Romania in exclusivitate de catre NIMAR UNIVERS S.R.L., inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/13806/2008 si CUI 24330979, avand sediul social in B-dul Unirii, Nr. 61, Bl. F3, Sc. 2, Et 6, ap 601, sector 3, Bucuresti si show room in Calea Vitan, nr. 242, Bucuresti.

Persoanele interesate in comercializarea cu amanuntul in Romania a produselor DD Step, prin magazinele proprii, ne pot contacta pentru relatii la telefoanele 0762 699 412 si 0766 337 837 sau email office@ddstepromania.ro.

Vanzarea cu amanuntul se realizeaza prin intermediul magazinelor partenerilor nostri dar si prin magazinele proprii, respectiv magazin on-line www.ddstepromania.ro si magazinele 4KIDS.

 
Only for users from:
Romania

Incaltaminte Bebe, Incaltaminte Fete, Incaltaminte Baieti, Colectia de iarna, Dupa anotimp, Accesorii,

Statistics

Coupons:0
Reviews:0
Favourites:0
Date Added:10 Feb 2018

Cashback Calculator

spend cashback
$100 $5
$500 $25
$1000 $50

ddstepromania.ro Reviews

No reviews yet. Be the first to write a review!

You might also like


vegis.ro
4.5% cashback
techstar.ro
8% cashback
Newfrog.com
6% cashback
gofynd.com
5% cashback