zevo.ro

zevo.ro
8% cashback
0 coupons
No reviews
zevo.ro

Producător, importator și distribuitor genți damă din piele naturală confecționate în Italia din piele de calitate superioară și importator genti piele ecologică, Magazinul Tău de Genți www.zevo.ro pledează pentru un concept de genți elegante, la show more »

 

Pe www.zevo.ro găsiți peste 150 de modele de genți din piele naturală și ecologică, disponibile într-o gamă variată de culori, cu posibilitatea de a comanda culoarea dorită și visată.

 

Fondat ca business în urmă cu peste trei ani, pornim la un nou drum din dorința de a facilita achiziționarea produselor noastre  prin intermediul platformei de e-commerce.

 

zevo.ro se adresează persoanelor ce apreciază eleganța prin simplitate și calitate.

 

Mentionăm că puteti comanda online, pe e-mail sau telefonic produsele preferate, si dacă vreți să vizualizați produsele, să le probați, să le ridicați personal, ne puteți vizita în  showroom-ul din Bucuresti, str. Ankara nr. 6.

 

Geanta, aparent un accesoriu căutat doar pentru funcționalitatea sa, este unul dintre elementele semnificative ale garderobei şi imaginii femeii în societate – emblemă a afluenței financiare şi a poziției în societate, depozitar al secretelor purtătoarei, simbol al responsabilitaților ei în continuă expansiune.

 

Ei bine, gențile sunt cele care ne ajută să oferim o notă catchy ținutelor vestimentare, pentru că oricât de frumoasă ar fi rochița pe care o purtăm sau oricât de elegant ar fi outfitul creat, ele vor fi incomplete fără aceste accesorii rafinate. Mai mult decât atât, geanta este accesoriul vestimentar care nu se va demoda niciodată, asa că o puteți purta cu încredere pentru stilul casual, elegant, office sau business!

 

Suntem constienți că succesul nostru poate fi construit pe încrederea și satisfacția clienților noștri, de aceea am selectat în rândul nostru o echipă care pune accent în primul rând pe profesionalismul absolut și satisfacția dumneavoastră pe termen lung iar promptitudinea, seriozitatea și grija pentru detalii ne definesc în tot ceea ce facem.

 

 

De aceea îți recomandăm să faci o comandă pentru modelele și culorile care te interesează. Noi te sunăm pentru confirmare!

 
Only for users from:
Romania

Acasa, Genti dama, Genti barbati, Accesorii, Reduceri, Universul ZEVO, Showroom,

Statistics

Coupons:0
Reviews:0
Favourites:0
Date Added:08 Feb 2018

Cashback Calculator

spend cashback
$100 $8
$500 $40
$1000 $80

zevo.ro Reviews

No reviews yet. Be the first to write a review!

You might also like


Castrol
2.8% cashback
merclondon.ru
5% cashback
tidebuy.com
7.5% cashback
KIKO MILANO
6% cashback