artaceaiului.ro

artaceaiului.ro
7% cashback
0 coupons
No reviews
artaceaiului.ro

Site-ul Arta Ceaiului s-a nascut din dorinta noastra de a impartasi entuziasul pasiunea noastra pentru ceai si accesorii cu cat mai multi iubitori de ceai.

Pe site-ul Arta Ceaiului veti descoperi o gama variata de ceaiuri, astfel incat dumneavoastra sa va bucurati de aceasta bautura show more »

Asadar, fie ca sunteti un cunoscator al ceaiurilor infuzie, fie ca vreti sa incercati ceva nou sau pur si simplu sunteti in cautarea unui cadou, pe Arta Ceaiului veti gasi ceea ce cautati. Mai mult decat atat, va vom oferi o servire ireprosabila astfel incat sa va alaturati listei noastre de clienti multumiti.

Ceaiurile pe care le comercializam sunt produse intr-o fabrica moderna, localizata in Germania, ce dispune de echipamente si fluxuri tehnologice de ultima generatie, astfel incat sa se garanteze pastrarea proprietatilor si aromelor ceaiurilor pe durata intregului lant de productie.

Amestecurile de plante si fructe denumite generic “Tea Melange” sunt creatia unor degustatori de ceai ce au in spate experienta multor ani in domeniu. Acestia selecteaza doar ceaiuri si ingrediente de cea mai buna calitate ce provin din zone selectionate ca Japonia, China, India sau Africa, astfel incat rezultatul sa fie pe masura asteptarilor dumneavoastra.

 
Only for users from:
Romania

Ceai, Specialitati, Cafea, Accesorii, Promotii,

Statistics

Coupons:0
Reviews:0
Favourites:0
Date Added:08 Feb 2018

Cashback Calculator

spend cashback
$100 $7
$500 $35
$1000 $70

artaceaiului.ro Reviews

No reviews yet. Be the first to write a review!

You might also like


taqi.com.br
1.1% cashback
originals.ro
7% cashback
technoweek.info
11% cashback
Bodyshop
$2 cashback