readytowear.ro

readytowear.ro
5.5% cashback
0 coupons
No reviews
readytowear.ro

ReadyToWear.ro înseamnă calitate şi diversitate, la preţuri foarte avantajoase - motiv pentru care magazinul nostru se situează în topul retailerilor online de fashion, din România. Oferta noastră cuprinde mii de piese de îmbrăcăminte, accesorii show more »

Motivul pentru care suntem aici este faptul că ne recunoaştem în profilul clientului român al cărui stil este modern, urban şi confortabil, dar care nu îşi doreşte să cumpere piese din magazinele high-fashion la supra-preţ. ReadyToWear oferă alternativa hainelor cochete, în trend, care corespund cerinţelor calitative ale oricărui client.

Mai mult, suntem printre puţinii retaileri cu o activitate intensă în social media, cu peste 70.000 de aprecieri pe Facebook şi cu o pagină de blog dedicată subiectelor de fashion şi styling. Oferim constant reduceri speciale şi promoţii de fidelizare, anunţate prin newsletter sau pe pagina noastră de Facebook. Ne străduim mereu să ne surprindem clienţii în mod plăcut, oferindu-le servicii prompte, de calitate, şi intuind nevoile lor concrete.

 
Only for users from:
Romania

Bermude, Blugi, Bluze, Camasi, Geci si Jachete, Hanorace, Maiouri, Pantaloni, Pulovere, Sacouri, Tricouri, Tricouri Polo,

Statistics

Coupons:0
Reviews:0
Favourites:0
Date Added:07 Feb 2018

Cashback Calculator

spend cashback
$100 $5.50
$500 $27.50
$1000 $55

readytowear.ro Reviews

No reviews yet. Be the first to write a review!

You might also like


ubiqlife.com
5% cashback
Kidorable
6% cashback
Topflo.ru
10% cashback
perdele-online.ro
6% cashback