kurtmann.ro

kurtmann.ro
6% cashback
0 coupons
No reviews
kurtmann.ro
FILOZOFIE
Cautam sa ne adaptam constant oferta si serviciile in functie de exigentele clientelei noastre, facand din dumneavoastra punctul gravitational al dezvoltarii ofertelor noastre. Consideram ca pe langa preturile show more »
SCURT ISTORIC
Pe16 iunie 2008 a fost prima zi in care Kurtmann.ro a fost online. Ne-am lansat sub denumirea de KRTShop.ro si eram unul dintre primele outlet-uri online cu produse ale renumitelor marci spaniole Zara, Bershka, Stradivarius si Pull and Bear.

In februarie 2011 ne redenumim in Kurtmann.ro si incepem sa ne castigam un loc fruntas in piata online romaneasca, prin oferte variate si lichidari de stocuri extrem de atractive. Ne-am obisnuit clientii cu reduceri ale intergii game de produse, cu procente chiar si de 60% in perioadele de lichidari.

In septembrie 2012 deschidem cu mult entuziasm pentru clientii nostri fideli, primul magazin Kurtmann Outlet in Bucuresti, sos. Virtutii nr. 1. Amplasat la etajul al 3-lea, cu o excelenta vizibilitate, magazinul isi atrage rapid clientele, prin oferte atractive, mai ales la accesorii. Printre serviciile oferite clientilor din Bucuresti, se numara alertarea prin SMS cu privire la reactualizarea stocurilor si lansarea promotilor.
 
Only for users from:
Romania

ACCESORII, BLUZE, CAMASI, INCALTAMINTE, JACHETE, PANTALONI, TRICOURI, fashion,

Statistics

Coupons:0
Reviews:0
Favourites:0
Date Added:07 Feb 2018

Cashback Calculator

spend cashback
$100 $6
$500 $30
$1000 $60

kurtmann.ro Reviews

No reviews yet. Be the first to write a review!

You might also like


DC Shoes
6% cashback
techport.ru
5% cashback
Baby.bg
4% cashback
Cyrca
15% cashback