animax.ro

animax.ro
4% cashback
0 coupons
No reviews
animax.ro
Primul magazin Animax (marca inregistrata) a fost deschis de catre compania Pet Product (infiintata in 1998) in anul 2001. Ulterior, extinderea a avut loc in mai multe zone ale Bucurestiului, precum si in show more »
 
Avand o experienta de peste 17 ani, Animax a invatat de-a lungul timpului ca fiecare animalut este unic in felul sau si are nevoi diferite! De aceea, magazinele noastre va ofera astazi game variate de produse de inalta calitate din care puteti alege exact ce se potriveste preferatului dumneavoastra! Hrana, delicatesele, accesoriile, produsele de igiena si intretinere, dar si jucariile sunt atent selectionate din gamele celor mai renumiti producatori din lume pentru a satisface orice preferinta.
 
Cei care nu au inca un prieten necuvantator sau vor sa-si imbogateasca familia de animalute pot veni oricand in magazinele Animax pentru a-si alege un catelus simpatic, o pisicuta, un papagal colorat, un hamster jucaus, un acvariu cu pesti sau, de ce nu, chiar o reptila.
Decorul viu colorat, amenajarea inedita, personalul bine pregatit si atmosfera placuta din magazinele noastre sunt doar cateva motive in plus pentru care clientii nostri revin intotdeauna cu mare drag la cumparaturi. Pentru a veni si noi in ajutorul dumneavoastra, Animax va ofera zilnic sute de reduceri si promotii pentru o gama variata de produse!

Animax, pentru si despre animale!

 
Only for users from:
Romania

Caini, Pisici, Pasari, Rozatoare, Pesti, Reptile, Promotii, Noutati,

Statistics

Coupons:0
Reviews:0
Favourites:0
Date Added:06 Feb 2018

Cashback Calculator

spend cashback
$100 $4
$500 $20
$1000 $40

animax.ro Reviews

No reviews yet. Be the first to write a review!

You might also like


Vinand
3.5% cashback
Rosewholesale.com
8% cashback
Tele2
$3 cashback
frenza.ru
6% cashback