lafemme.ro

lafemme.ro
11% cashback
0 coupons
No reviews
lafemme.ro

La Femme boutique este marca inregistrata la OSIM din 03.09.2008, Nr. 101359 (Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci).

 

Conceptul LA FEMME fashion de 20 de ani a aparut din pasiune pentru haine care te scot din show more »LA FEMME fashion de 20 de ani incercand sa faca acelasi lucru pe plan local.

 

LA FEMME fashion de 20 de ani promoveaza un stil smart casual cu doua directii complementare: classic business si trendy. Colectiile se remarca prin stilul chic - trendy, calitatea superioara a materialelor si unicitatea modelelor. Accesoriile prezente in magazine intregesc si accentueaza orice tinuta. 

Istoria magazinelor LA FEMME fashion de 20 de ani incepe in Pitesti in anul 1994, cand pe strada Teilor, la numarul 27 bis, se deschide primul magazin.


Anul 1997 vom avea primul magazin deschis in Bucuresti pe Calea Victoriei 16 - 20, Pasajul Villacrosse - o zona cu un farmec aparte, ce aminteste de Micul Paris, imagine care se asociaza cu filosofia LA FEMME fashion de 20 de ani

Propunerea vestimentara lansata de noi doamnelor si domnisoarelor a avut succes, drept pentru care aparitia celui de-al treilea magazin, in 1999, a fost o consecinta fireasca. Locatia aleasa este tot un loc cu "charm", in acord perfect cu ideile noastre - Piata Rosetti, Bucuresti, pe strada Jean Louis Calderon 1 - 5. 

Si in Pitesti apare necesitatea dezvoltarii, astfel ca, al doilea magazin LA FEMME fashion de 20 de ani este inaugurat in 2001, intr-o pozitie ultracentrala, pe Calea Bucuresti numarul 1. 

Nucleul afacerii este in Bucuresti. Compania creste, oferind, pe langa produse de calitate, de serie limitata si servicii profesionale. Magazinele LA FEMME fashion de 20 de ani isi indreapta atentia spre noile zone comerciale deschise. In 2003 apare al cincilea magazin in Centrul Comercial Orhideea. 

Al saselea magazin LA FEMME fashion de 20 de ani este deschis tot in Bucuresti in aprilie 2006 in Centrul Comercial Feeria Baneasa.Conceptul de boutique chic & trendy este mentinut in continuare si in acest nou magazin. 

In ideea extinderii brandului si in alte orase ale tarii, La Femme vine in intampinarea clientelor din Constanta, deschizand in octombrie 2006 primul magazin din acest oras - in Complexul Comercial Tom (magazinul numarul 7). Urmeaza apoi, in iunie 2008, relocarea magazinului LA FEMME fashion de 20 de ani din Pitesti de pe strada Teilor intr-o zona comerciala dedicata shopping-ului - in MALL Pitesti.

Ultimul (nr.8) magazin este deschis in octombrie 2009 in mall-ul Afi Palace Cotroceni intr-un nou concept ,pe o suprafata de 120 m2,o noua imagine chic & trendy a magazinelor LA FEMME fashion de 20 de ani in Bucuresti.

O noua locatie a fost cea din august 2015, La Femme Mega Mall si in 2016 august City Park Constanta!

 
Only for users from:
Romania

Rochii, Imbracaminte, Genti, Colectia noua, Reduceri, Pagina clientilor, Livrare in UE, women fashion, fashion clothes, fashion clothing, botique,

Statistics

Coupons:0
Reviews:0
Favourites:0
Date Added:06 Feb 2018

Cashback Calculator

spend cashback
$100 $11
$500 $55
$1000 $110

lafemme.ro Reviews

No reviews yet. Be the first to write a review!

You might also like


respublica.ru
3% cashback
mycloset.ro
5% cashback
Hipknoties
6% cashback
butik.ru
2.7% cashback