smokemania.ro

smokemania.ro
5.5% cashback
0 coupons
No reviews
smokemania.ro

Tigara electronica

Tigara electronica poate inlocui cu succes tigara clasica. Avantajele unei tigari electronice fata de cele clasice sunt multiple: nu contine gudron, nu contine monoxid de carbon, nu are un miros neplacut si costa considerabil mai putin. In plus, tigara electronica show more »

Daca nu esti convins de faptul ca tigara electronica este buna pentru tine, iata cateva beneficii care iti vor da de gandit:

  • Nu contine substante extrem de daunatoare, cum ar fi gudronul sau dioxidul de carbon. Este demonstrat faptul ca este mult mai sanatoasa decat tigara din tutun, ceea ce inseamna o viata mai lunga, fara probleme.

  • Nu emana acel miros neplacut de tutun. Una dintre cele mai neplacute probleme cu care se confrunta un fumator, este faptul ca trebuie sa faca fata mirosului neplacut din haine, din piesele de mobilier din jurul sau, din maini sau din par. La fel de neplacut este si faptul ca persoanele din jur trebuie sa infrunte acest miros. Din fericire, aburul tigarii electronice nu are miros neplacut, ba chiar, in unele cazuri este cu adevarat placut.

  • Este acceptata in mai multe locuri decat tigara normala. Exista foarte multe locuri in care nu ai voie sa fumezi, de la mijloacele de transport in comun pana la majoritatea restaurantelor. Tigara electronica nu se incadreaza in restrictiile impuse de autoritati sau de administratorii unor spatii, asadar, daca iti doresti sa vapezi, o poti face fara niciun fel de restrictii.

  • Pretul este comparabil cu cel al tigarilor normale. Daca iti faci probleme in ceea ce priveste pretul, trebuie sa stii ca la sfarsit de luna, investitia intr-o tigara electronica este mai mica decat cea necesara unor tigari normale.

 
Only for users from:
Romania

Oferte Speciale, Starter Kit-uri, Pro Kit-uri, Mod-uri, Brand-uri, Lichide, Baze, Arome, Atomizoare, Rezistente, Baterii, Incarcatoare, Altele,

Statistics

Coupons:0
Reviews:0
Favourites:0
Date Added:06 Feb 2018

Cashback Calculator

spend cashback
$100 $5.50
$500 $27.50
$1000 $55

smokemania.ro Reviews

No reviews yet. Be the first to write a review!

You might also like


100fabrik
5.5% cashback
pharmacosmetica.ru
3.6% cashback
cafelepremiate.ro
6% cashback
Choies
6% cashback