ppt.ro

ppt.ro
7% cashback
0 coupons
No reviews
ppt.ro

Din anul 2006 si pana in prezent, continuam sa spunem povestea de succes a ceea ce inseamna "Preturi Pentru Tine", un lant de magazine destinat celor pentru care pretul este un criteriu in alegerea celor mai bune solutii. Aducem cele mai mici show more »

Muncim din greu sa cladim o imagine solida pe pietele din Romania si Republica Moldova, faurita pe cresterea constanta a increderii clientilor si colaboratorilor nostri, ne straduim sa construim relatii trainice si de durata printr-o comunicare continua si eficienta si totodata ne implicam in viata comunitatilor locale, incercam sa fim alaturi si sa oferim o mana de ajutor semenilor nostri defavorizati.

Din toamna lui 2013, Republica Moldova a devenit tinta pentru extinderea retelei PPT in afara granitelor tarii, fiind pregatiti sa facem fata oricaror provocari aparute si sa sustinem ca si pana acum preturile mici.

Si pentru ca nu ne oprim aici, retelei PPT i se alatura si magazinul PPT online, care este rezultatul evolutiei normale a magazinelor noastre traditionale ca raspuns la evolutia tehnologica in curs si este creat pentru a oferi vizitatorilor exact ceea ce-si doresc sa cumpere, sa transmita informatiile de care acestia au nevoie si sa impartaseasca bucuriile traite impreuna.

*Raportat la rezultatele Studiului de piață efectuat de Ipsos Research SRL în perioada decembrie 2016-iulie 2017 pe baza a trei tipuri de cercetări, utilizând peste 1800 respondenți în care PPT s-a clasat pe locul I în funcție de criteriul PREȚ intitulat în studiu ”prețuri suficient de bune".

 
Only for users from:
Romania

FEMEI, Imbracaminte, Accesorii, Blugi, Bluze, Bolerouri, Camasi, Colanti, Fuste, Geci I Jachete, Paltoane, tenisii, intima,

Statistics

Coupons:0
Reviews:0
Favourites:0
Date Added:06 Feb 2018

Cashback Calculator

spend cashback
$100 $7
$500 $35
$1000 $70

ppt.ro Reviews

No reviews yet. Be the first to write a review!

You might also like


Webbankir RU
$17 cashback
Suits Outlets
$10 cashback
KAPKAM
6% cashback
atria.ro
4.5% cashback