Somproduct.ro

Somproduct.ro
4% cashback
0 coupons
No reviews
Somproduct.ro

Aceasta este deviza care ne motivează în fiecare zi, dorința de a crea și de a oferi produse care să îmbunătățească nivelul de confort al fiecarui cumpărător. Pentru că știm cat de important este să avem parte de un somn odihnitor și să ne show more »

SomProduct

Povestea noastră începe în anul 1995 cu deschiderea fabricii de saltele manufacturate de la Baia Mare. Tradiția a mers mai departe în toți acești ani, păstrând calitatea și confortul, dar aducând totodată noutăți și varietate.

Timpul a trecut și nici noi nu am stat în loc. În anul 2008, din dorința cofondatorului de a îmbunătăți serviciile firmei și de a se apropia de client, SomProduct a intrat în mediul online și în casele a sute de români.

SomProduct își propune să continue ceea ce a început acum mai bine de 17 ani. Interesul real față de cerințele clientului ne-a făcut să aducem în România colaboratori din diferite colțuri ale lumii, selectând produse de cea mai înaltă calitate. Atenția la detalii, dedicarea și orientarea permanentă spre nevoile clienților vor rămâne mereu prioritățile noastre. Astăzi, grija pentru clienți a lărgit portofoliul firmei cu articole de prestigiu Home&Deco.

 
Only for users from:
Romania

Saltele, Tipuri de saltele, Saltele cu arcuri, Saltele pocket, Saltele memory, Extra Optiuni, Căutare avansată, Produse resigilate, Ghid dimensiuni, ajutor, home, garden,

Statistics

Coupons:0
Reviews:0
Favourites:0
Date Added:06 Feb 2018

Cashback Calculator

spend cashback
$100 $4
$500 $20
$1000 $40

Somproduct.ro Reviews

No reviews yet. Be the first to write a review!

You might also like


buenoshoes.com.tr
$2.5 cashback
VICHY
6% cashback
Zapals.com
5% cashback
Rosemarkt
6% cashback