Magicshop.bg

Magicshop.bg
8% cashback
0 coupons
No reviews
Magicshop.bg

Екипът на magicshop.bg е съставен от млади и амбициозни професионалисти. Те са готови да откликнат на всяко клиентско запитване, без значение дали то show more »

Ако имате въпрос относно някой продукт, или искате да направите поръчка, не се притеснявайте да потърсите професионалната помощ на нашите консултанти. Те ще дадат разбираем отговор на Ваш въпрос. Като казваме „разбираем”, имаме предвид, че всичко което не Ви е ясно, ще Ви бъде разяснено не със сложни термини, а на език, който може да разберете. Знаете, че в повечето случаи, консултантите обясняват нещата с техническа терминология, която често е непонятна за обикновения човек. Нашите консултанти обаче, ще Ви обяснят всичко неясно така, че да ги разберете, без да имате каквито и да било технически познания.

Ние не искаме да Ви накараме да си поръчате нещо, което дори не знаете за какво служи и как работи, а да научите всичко необходимо за даден продукт, и тогава да прецените дали той би Ви вършил работа. Ние няма да „претупаме” Вашето запитване, няма да Ви убеждаваме колко полезен е продуктът, който Ви вълнува, с единствената цел да Ви накараме да го поръчате. Напротив – ще Ви отговорим изчерпателно и компетентно, ще Ви предоставим цялата необходима информация, за да разберете дали наистина имате нужда от въпросната стока. Ние няма да се опитваме да Ви пробутваме който и да е продукт, с единствената идея да Ви вземем парите, а ще Ви обясним всичко, което Ви интересува. Ще се отнесем с нужното внимание към всеки един клиент. Това от своя страна е доказателството, че ние държим на своите клиенти, и те са важни за нас.

 
Only for users from:
Bulgaria

Битова техника, Красота и Здраве, Дом и Градина, Промо Продукти, МЪЖКИ ЧАСОВНИЦИ, Авто аксесоари, дамска мода,

Statistics

Coupons:0
Reviews:0
Favourites:0
Date Added:05 Feb 2018

Cashback Calculator

spend cashback
$100 $8
$500 $40
$1000 $80

Magicshop.bg Reviews

No reviews yet. Be the first to write a review!

You might also like


poletomania
6% cashback
itarena.ro
1% cashback
instylio.ro
5% cashback
12storeez
1.9% cashback