Gotti.bg

Gotti.bg
4% cashback
0 coupons
No reviews
Gotti.bg

Gotti.bg e официалният представител за България на известните със своите актуална визия, прецизна изработка и достъпни цени дамски и мъжки обувки с марката show more »

 

GOTTI изповядва италианските традиции в изработването на висококачествени обувки от естествени материали. Специално и само за клиентите на нашия онлайн магазин правим допълнително отстъпки при това на нова колекция модели. Само тук можете да поръчате GOTTI на толкова изгодни цени!

 

GOTTI предлага мъжки и дамски модели обувки. Дизайнерите съобразяват своите модели с последните тенденции за ергономичност в ежедневието. Естествените материали, които използваме, са с произход от Италия, Турция, България. Качествените материали, от които избработваме обувките, гарантират комфорт за вашите крака.

 

Съставът на ходилото на всеки артикул на марка GOTTI е изработено от термокаучук, полиоретан, евапрен, PVC, TPU, което Ви гарантира надеждност и комфорт според сезона. Всеки модел от нашата марка е удобен, практичен и съобразен с най-актуалните модни тенденции. Изработени са от материали, съобразени със сезона. Предлагаме и богата цветова гама за всякакъв вкус и удобно съчетание. Ние се стремим да Ви предложим разнообразие при избора Ви на обувки.

 
Only for users from:
Bulgaria

Дамски обувки, Дамски боти, Дамски ботуши, Спортни обувки, Чанти, Летни ботуши, Сандали, Мъжки обувки,

Statistics

Coupons:0
Reviews:0
Favourites:0
Date Added:05 Feb 2018

Cashback Calculator

spend cashback
$100 $4
$500 $20
$1000 $40

Gotti.bg Reviews

No reviews yet. Be the first to write a review!

You might also like


babypages.ru
4% cashback
BuyinCoins.com
3.5% cashback
Store77
5% cashback
dd4.com
3.6% cashback